BRANDEKOR - produkty reklamowe i dekoracyjne tworzone z pasją

Opinie

Wyświetlono opinie od 1 do 10 (34 znalezionych)
Strona 1 z 4
Przejdź do strony

Styrodur malowany 9 cm - 3D litery, znaki, kształty, logotypy, formatki, różne wielkości

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Patrycja" 2022-06-22 13:36:34"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Sprawna współpraca, szczerze polecam! Dobry kontakt, fachowa pomoc, super jakość i wykończenie, litery dostarczone na czas w umówione miejsce :)

Neon LED Razem lepiej 80x23 cm napis podświetlany jak neon WZÓR 2

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Anna" 2022-06-15 10:25:23"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Neony są rewelacyjne i starannie wykonane! Dziękuję :)

Pisana MIŁOŚĆ z żarówkami LED (styl retro)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Michalina" 2022-06-15 10:15:53"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Napis dotarł jest piękny, ogromnie dziękuje za realizacje zamówienia i za kontakt oraz informacje podczas składania zamówienia. naprawdę jest niewiele firm gdzie podejście jest tak indywidualne i kontakt jest szybki i klarowny.

Neon LED Tak ♥ Tak 100x57 cm podświetlany napis na ślub i wesele

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
MylStyk" 2022-06-10 14:09:12"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Super wygląda to połączenie czerwonego i białego, lepsze niż tylko biały front. Polecam.

Słodki stół kolorowy SWEET podświetlany LED RGB na pilot

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Weselnik" 2022-05-06 12:47:19"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
W-O-W!!!! Długo szukalem kogos, kto podjął by sie czegos takiego, a tu prosze - takie rozwiazanie, super super

Styrodur malowany 5 cm z licem plexi lub dibond - 3D litery, różne wielkości

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Patrycja" 2022-03-24 11:46:27"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Pleksa dobrze usztywnia litere i zabezpiecza jej przod. Po zdjeciu folii polysk przepiekny!!!

Styrodur surowy 9 cm - 3D litery, znaki, kształty, logotypy, formatki, różne wielkości

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Sebastian" 2022-03-23 12:38:20"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Moge smialo polecic, zaopatruje sie w Brandekorze w styrodur cyklicznie. Dokladnie wyciete, elementy przekazywane w arkuszu, co je zabezpiecza dodatkowo do transportu.

SERCE 3D z podstawą podświetlane żarówkami LED (styl retro)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Best Rest radku" 2022-03-22 11:11:02"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Kupiłem w 2017 i mimo śladów użytkowania, służy dobrze do dziś. Wtedy jeszcze w zestawie był inny, ciężki, taki masywny stojak. Teraz kupiłem do drugiego lokalu i w zestawie nowy typ stojaka, znacznie lepszy, elegancki. Miłe zaskoczenie.

Drewniane cyfry 18 osiemnaście osiemnastka żarówki LED drewno sklejka (styl retro)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Sylwia" 2022-03-09 14:39:16"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
BRANDEKOR jest firmą na najwyższym poziomie. Realizacja 10/10, kontakt 10/10, podejście do klienta na każdym etapie realizacji zlecenia 10/10, jakość i wykonanie 10/10! Profesjonalizm, kultura !!! POLECAMY z całego ❤️ , pozdrawiamy BARTO
Wyświetlono opinie od 1 do 10 (34 znalezionych)
Strona 1 z 4
Przejdź do strony