BRANDEKOR - produkty reklamowe i dekoracyjne tworzone z pasją

Opinie

Wyświetlono opinie od 1 do 10 (26 znalezionych)
Strona 1 z 3
Przejdź do strony

Drewniany napis LOVE z żarówkami LED (styl retro)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Krzysztof" 2022-01-24 09:13:08"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Serdecznie dziękuje za przesyłkę . Sposób w jaki została zapakowana - pełen profesjonalizm . Sposób w jaki została wykonana przechodzi moje wyobrażenie , napis jest genialny !!

Samochód elektryczny - szablon malarski PCV

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Margos Oznakowanie Poziome i Pionowe Dróg" 2022-01-20 11:29:11"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Współpracujemy z firmą Brandekor od dłuższego czasu i nigdy nas nie zawiedli a warto dodać iż ciągle nasz deadline jest na wczoraj i ilości do produkcji duże i skomplikowane. Mimo to Brandekor zawsze staje na wysokości zadania.

Kolorowe cyfry 18 osiemnaście osiemnastka podświetlane różnymi kolorami (LED RGB)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Oltex-EU" 2021-12-02 12:53:44"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Cyfry 18 sprawdziły się, pięknie wyglądały.

Wypukłe KASETONY reklamowe 3D świetlane LED 200x50

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Fundacja KREATIVO" 2021-10-25 11:35:21"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Kaseton świeci pięknie, wszystko działa dziękuję!

Ledon Miłość 80x40 cm napis podświetlany jak neon WZÓR 2

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
krzychu" 2021-08-05 11:39:27"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
jest moc! świeci naprawde mocno

Podświetlana MIŁOŚĆ na wesele z żarówkami LED (styl retro)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Renatte" 2021-07-14 12:39:59"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Mam zestaw 100 cm, litery są dobrej jakości, nie są ciezkie przez co wygodne w przenoszeniu. Mocno świecą. Stoją stablnie. Ogólnie jestem zadowolona z zakupu.

& (styl retro) znak z żarówkami LED łącznik inicjały dekoracja 3D taśma aluminiowa

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (2 Opinie)
bjb" 2021-06-17 14:26:48"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
fajna rzecz, mozna ciekawie wykorzystac do różnych kombinacji z dekoracjami i lietrami. Porzadne, estetyczne wykonanie!

Osłona antywirusowa płyta ochronna 100x70cm plexi

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
pharma_ct" 2021-05-25 14:28:40"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
wszystko ok, oslona sprawdzila sie

ZNAK 3D APTECZNY 50 cm podświetlany LED / reklama świetlna APTEKA / eskulap znak A 3D

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Mateusz" 2021-05-07 14:43:40"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Mam napis APTEKA z wykorzystaniem prezentowanego znaku A i to był strzał w dziesiątkę, przynajmniej w Szczecinie! Dzięki, że mnie przekonaliście.

Cyfry 18 osiemnaście osiemnastka żarówki LED (styl retro)

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
topek" 2021-05-07 13:29:40"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
super sprawa na 18-stke, wszystkim sie bardzo podobala taka dekoracja. Polecam
Wyświetlono opinie od 1 do 10 (26 znalezionych)
Strona 1 z 3
Przejdź do strony